26. feb, 2015

zo benieuwd

Vorige week maandag 16 februari 2015 is Maxime uiteindelijk gedekt op de 17e dag van haar loopsheid. We zijn 4 progesteron wezen prikken en de eerste 3 keer was het telkens veel te laag. Zondagmiddag 15 februari voor de 4e keer geweest en na 1,5 uur werden we gebeld. De waarde was 8,5. Mooie waarde! we kregen het advies de volgende dag gelijk te gaan. Natuurlijk gelijk de eigenaar van de reu op de hoogte gesteld dat ze ons de volgende ochtend konden verwachten.

Maandagmorgen naar Drenthe gereden met Maxime. Eerst even koffie gedronken en bijgekletst. Daarna hebben we Cricket en Maxime bij elkaar gelaten en onder onze begeleiding heeft Cricket Maxime gedekt. Ze hebben ruim een half uur gekoppeld gezeten. Was bijzonder om dit mee te maken. Ook dit was voor mij de eerste keer ;)

Nu is het grote wachten begonnen. We zijn 1,5 week verder...merken we iets aan haar. Ik ga op alles letten...slaapt ze meer dan anders, gedraagt ze zich anders, eet ze meer dan anders. Het lijkt van wel maar zeker weten doen we het nog niet.

Over 2 weken maar een echo laten maken hopelijk zien we dan een aantal vruchtzakjes.....

Ook de eerste geïnteresseerden in een puppy beginnen zich te melden....zo leuk om deze mensen allemaal te spreken en hun redenen te horen waarom ze een nieuwe huisgenoot willen die minimaal 10 jaar en hopelijk veel langer deel uit gaat maken van hun leven.